-->

Kom dine nakkesmerter til livs hos Boby Therapy​

Tilfredse klienter fra hele Sjælland

I mit arbejde som kropsterapeut møder jeg ofte klienter med nakkesmerter. Nakkesmerter kan være invaliderende og påvirke livskvaliteten betydeligt. Derfor er min tilgang til behandling af disse smerter både omfattende og personlig.

Min klinik ligger i Ringsted, men jeg har også mange patienter, der kommer helt fra Køge og resten af Sjælland for at få hjælp med deres nakkesmerter.

Min tilgang til nakkesmerter

Jeg starter altid med en grundig undersøgelse for at finde årsagen til dine nakkesmerter. Det kan være alt fra muskelspændinger, dårlig holdning, til følger af ældre skader. Jeg anvender en blanding af teknikker, herunder Body SDS og NADA-behandling, for at sikre en behandling, der adresserer både de fysiske og psykiske aspekter af dine smerter.

Min filosofi er, at behandling af nakkesmerter ikke kun handler om at lindre smerte på kort sigt. Det handler også om at styrke kroppen og forebygge fremtidige problemer. Jeg rådgiver derfor om øvelser og livsstilsændringer, der kan hjælpe dig med at opretholde en stærk og sund krop.

Kontakt Boby Therapy i dag!

Hvis du oplever nakkesmerter, er du velkommen til at kontakte mig for en personlig konsultation. Sammen kan vi udarbejde en behandlingsplan, der hjælper dig tilbage til et liv uden smerte.

Book din tid online her. Du er også velkommen til at ringe til mig på telefon 22 72 11 48 eller udfylde kontaktformularen.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så er du velkommen til at ringe til Theis Nielsen på telefon 22 72 11 48, eller udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Body Therapy
​​på Facebook

Kom godt i gang med din behandling​

Kontakt Body Therapy, Theis Nielsen i dag

Jeg sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have angående mine behandlinger med kropsterapi og Body SDS.

Udfyld formularen med eventuelle spørgsmål, og jeg vil besvare dem hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt