-->

Body Therapy

Hjælper dig på vej til et sundere og stabilt liv ved at løsne skavankerne i krop og sind.

Læs om mig​

Book en tid

Kropsterapi tager afsæt

i det enkelte menneske

Velkommen hos Body Therapy! Mit navn er Theis Nielsen, og jeg er uddannet kropsterapeut ved Body SDS. I min klinik tilbyder jeg professionel kropsterapi.  

Kropsterapi tager afsæt i det enkelte menneskes skavanker og udfordringer. De benyttede metoder bygger på en lang række teorier og håndgreb. Kropsterapi har, med succes for mange, ændret liv og livsstil for mange mennesker.

Hos Body Therapy tilbyder jeg professionel kropsterapi, som bygger på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. 

Min klinik er beliggende i Ringsted på Sjælland. Som kropsterapeut har jeg også hjulpet mange klienter fra blandt andet København og hele Nordsjælland.

Hvad er en kropsterapeut?

Jeg afsluttede min 3-årige lange uddannelse  i efteråret 2019. Fra dag 1 på uddannelsen har jeg behandlet smerter og andre problematikker ved hjælp af kropsterapi. 

Som kropsterapeut har jeg gennem min uddannelse lært en hel del teknikker og erfaret, at kroppen og det mentale har en sammenhæng. Derfor kan jeg arbejde med både det fysiske og psykiske, hvis man ønsker det. Det kan for eksempel være, hvis man lider af angst eller stress.

Kropsterapi er for mig en behandlingsform, hvor kroppen er mere i fokus og hovedet inddrages for at understøtte kroppens arbejde. Nogle gange for at give slip på kontrollen og lade kroppen få lov til at blive hørt.

Book tid online til kropsterapi i dag

Er du interesseret i at høre mere om kropsterapi, nada-behandling eller infrarød sauna? Eller vil du gerne bestille en tid med det samme? Jeg er din professionelle kropsterapeut og står altid klar til at hjælpe.

Book din tid online her. Hvis du ønsker at komme i direkte kontakt med mig, kan du også ringe på telefon 22 72 11 48, skrive til e-mail info@theisbodytherapy.dk eller udfylde kontaktformularen. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.​

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så er du velkommen til at ringe til Theis Nielsen på telefon 22 72 11 48, eller udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få behandlet smerter og sportsskader med kropsterapi

Jeg har mere end 3 års erfaring med at behandle sportsskader og andre smerteproblematikker. Lad mig hjælpe dig, hvis også du bøvler med smerter i muskler og/eller led.

Hjælp din krop med at hjælpe sig selv ved brug af Body SDS

Body SDS er en af de mest anvendte og anerkendte behandlings- og træningstekniker, der hjælper kroppen til bedre at restituere og hele sig selv efter stress og skader.

Følg Body Therapy
​​på Facebook

Kom godt i gang med din behandling​

Kontakt Body Therapy, Theis Nielsen i dag

Jeg sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have angående mine behandlinger med kropsterapi og Body SDS.

Udfyld formularen med eventuelle spørgsmål, og jeg vil besvare dem hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt