-->

Uddannet ved Body SDS - fysik og psyke

som en helhed

Min behandling tager udgangspunkt i det enkelte menneskes udfordringer og skavanker. De benyttede metoder bygger på en lang række teorier og håndgreb, kaldet Body SDS. Denne behandlingsform har hjulpet mange mennesker til et bedre helbred.

Hos Body Therapy kan du få glæde af professionel kropsterapi. Som kropsterapeut holder jeg til i Ringsted på Sjælland, hvor jeg har mange klienter fra blandt andet København og hele Nordsjælland.

Hvad er Body SDS?

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet ”Body Self Development’s System”. Body SDS blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung (f. 1913). Han havde en unik tilgang til kroppen. Erlands søn, Ole Kåre Føli og hans barnebarn, Bengt Valentino Andersen, har siden videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

Systemet bygger altså på lang tids udvikling og mange gennemprøvede teorier. Men den bagvedliggende filosofi er enkel: Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

​​Hvorfor skal jeg vælge denne behandlingsform?

Hjælp din krop med at hjælpe sig selv ved brug af denne behandling. Behandlingen er en af de mest anvendte og anerkendte behandlings- og træningsteknikker, der hjælper kroppen til bedre at restituere og hele sig selv efter stress og skader.

I det moderne samfund bliver vi belastet på et utal af fronter. Mange bruger ikke sin krop korrekt – dermed opbygger man spændinger, slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præstationsangst, bliver præget af høje ambitioner og mister overskud.

På samme tid er der mange følelser, som ikke er ”tilladte” – for eksempel vrede, sårbarhed og nervøsitet. Dermed bliver vores ”indre rum” presset.


Med de metoder vores grundlæggere har opbygget, afhjælper vi klienters fysiske skavanker (for eksempel dårlig ryg, nakkeproblemer m.m.), indre fysiske gener (organproblemer) og psykiske problemer som velfærdssygdommen stress og bekymringer i hverdagen.

Ideen bag er, at alle behandlingens discipliner, træning såvel som behandling og udrensning, har som mål at forbedre det enkelte menneske.

Kontakt mig og hør mere

Ønsker du at høre mere om hvordan

min kropsterapi fungerer? Eller ønsker du en konkret pris på den ønskede behandling/træningsform? Så skal du aldrig tøve med at kontakte mig.

Jeg står klar til at besvare alle dine spørgsmål i forhold til muligheder, priser, behandlingsformer og meget mere.

Ring til mig i dag på telefon 22 72 11 48 eller skriv til e-mail info@body-therapy.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Hvis du ønsker at booke en tid online, kan du gøre det her.​

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så er du velkommen til at ringe til Theis Nielsen på telefon 22 72 11 48, eller udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Body Therapy
​​på Facebook

Kom godt i gang med din behandling​

Kontakt Body Therapy, Theis Nielsen i dag

Jeg sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have angående mine behandlinger med kropsterapi og Body SDS.

Udfyld formularen med eventuelle spørgsmål, og jeg vil besvare dem hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt