-->

​Grundtræning styrker krop og sind

​Vær din egen behandler

Til dig som har prøvet Body SDS- behandlinger eller har brug for kropsterapi og gerne selv vil gøre en mere aktiv indsats for at holde din krop og dit sind i den bedst mulige tilstand, da er grundtræning et godt sted at starte.

Hos Body Therapy i Ringsted kan du få både kropsterapi, Body SDS-behandlinger og kompetent undervisning i Body SDS-grundtræning.

Mit navn er Theis Nielsen, og jeg har arbejdet som kropsterapeut siden 2019 og hjælper folk fra både Ringsted, Køge og det øvrige Sjælland til et bedre og friere fysisk og mentalt liv gennem Body Self Development’s System og grundtræning.

Hvad er grundtræning?

Der er tre træningslag i Body SDS, hvor grundtræning er det grundlæggende lag og specielt godt for begyndere.

I grundtræning arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper.

​Træningen hjælper desuden til at holde energiniveauet og livsglæden oppe – ligesom det er den optimale træningsform, hvis du vil være sikker på at holde din krop bedst muligt ved lige.

​En omgang grundtræning vil svare til at få en behandling med kropsterapi. Når du har lært teknikkerne, kan du populært sagt behandle dig selv og skrue op for dit fysiske og psykiske velvære, samtidig med at du træner muskler og led.​

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om grundtræning og om, hvornår der startes nye hold op, så er du velkommen til at ringe til mig – eller udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så er du velkommen til at ringe til Theis Nielsen på telefon 22 72 11 48, eller udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Body Therapy
​​på Facebook

Kom godt i gang med din behandling​

Kontakt Body Therapy, Theis Nielsen i dag

Jeg sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have angående mine behandlinger med kropsterapi og Body SDS.

Udfyld formularen med eventuelle spørgsmål, og jeg vil besvare dem hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt