-->

NADA-behandling i Ringsted​

​Brug af NADA-nåle i kropsterapi

Som noget nyt tilbyder jeg nu NADA-behandlinger i min klinik Body Therapy, som et supplement til kropsterapi og infrarød sauna.

Jeg modtager kunder fra såvel Ringsted som Køge og resten af Sjælland. NADA-behandling er særligt effektiv, hvis du oplever at have problemer med søvn, angst, stress eller en generel følelse af indre uro.

Hvad er NADA-behandling?

Det er en recovery-metode, der støtter op om fx kropsterapi. Behandlingen bygger på øreakupunktur, hvor der sættes fem supertynde, sterile nåle i hvert øre. Nålene sidder i øret i 45 minutter, og virkningen er bedst, hvis du sidder helt stille og afslappet imens – uden brug af mobiltelefon eller andet.

Behandlingen er generelt smertefri, men nogle vil opleve et lille stik, når nålene sættes i. I løbet af behandlingen vil nålene løsne sig, og af og til falder en eller flere nåle ud af sig selv, inden de 45 minutter er gået.

Du kan opleve en smule ømhed omkring en eller flere nåle, dette er på ingen måde farligt – tværtimod, det er et tegn på, at behandlingen virker. Andre oplever varme eller snurren i øret og i kroppen, og også dette er helt normale reaktioner og tegn på, at der er sat gang i flere forskellige processer i krop og sind.

Det er også muligt at få NADA-kugler i ørerne, disse har den fordel, at de kan sidde i flere dage, hvilket gør, at de virker særligt godt på problematikker som søvnbesvær, angst og ryge- eller spisetrang.

Genfind balancen i kroppen

NADA-behandling kan hjælpe kroppen og sindet med at finde tilbage til den naturlige tilstand af balance, og metoden bruges bl.a. til at:

  • Give afspænding og reducere stress
  • Give et bedre mentalt fokus
  • Dæmpe angst og depression
  • Forbedre søvnen
  • Give energi
  • Dæmpe uro, aggressioner og almindelig irritation
  • Øge koncentrationsevnen
  • Afhjælpe hedeture og ubalancer
  • Lindre eller fjerne hovedpine og smerter generelt

For tidsbestilling og information

Ønsker du at bestille tid til en NADA-behandling, eller ønsker du yderligere information om, hvordan nålene kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe eller bruge kontaktformularen her på siden.​

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for dig, så er du velkommen til at ringe til Theis Nielsen på telefon 22 72 11 48, eller udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Body Therapy
​​på Facebook

Kom godt i gang med din behandling​

Kontakt Body Therapy, Theis Nielsen i dag

Jeg sidder klar til at besvare alle spørgsmål du måtte have angående mine behandlinger med kropsterapi og Body SDS.

Udfyld formularen med eventuelle spørgsmål, og jeg vil besvare dem hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt